Gezondheid honden blog

Onderwerp / Informatie Lijst


Degeneratieve gezamenlijke ziekte
Noninfectious Artrose is de meest voorkomende vorm van gezamenlijke ziekte in de vergrijzing van de hond.

Zeldzame ziekten die de oude hond Strike
Gelukkig, de vergrijzing van de hond heeft relatief weinig aandoeningen van de hersenen en het ruggenmerg in verband met het proces van ouder worden. Aderverkalking, dat de vloek van het menselijk ouder worden en een primaire oorzaak van seniliteit, is vrij zeldzaam bij honden. Vandaar dat het ongebruikelijk is inderdaad

Tumoren in de oudere hond
Tumoren van de hersenen en het ruggenmerg worden gezien met de relatieve zeldzaamheid in de oudere hond, de voormalige met een hogere incidentie bij boksers en Boston terriers.

Canine heupdysplasie
Een introductie tot heupdysplasie hond.

Pancreatitis
Pancreatitis – een aantal mogelijke symptomen van deze ziekte.

Mijn hond heeft Meningitis – Wat betekent dat?
Welke hond meningitis is en hoe deze te behandelen.

Hondsdolheid Hoe kunnen uw hond
Hondsdolheid is een ziekte die vooral voorkomt in alle warmbloedige dieren.

Kidney Disease Hond
Alle honden zijn gevoelig voor een of ander type van de hond de ziekte als ze hun aanpak van oudere jaren in het leven. Dit geldt vooral voor honden die de leeftijd van acht of hoger te bereiken.

Lintworm Hydatid ziekte
Honden kunnen ophalen lintwormen door te bijten op of slikken vlooien. Ze kunnen de parasiet ook te vangen door het eten van Gophers die de besmettelijke vorm kan dragen.

Ziekte van Lyme bij Honden
Ziekte van Lyme bij honden is een ziekte die nieuw is erkend. Het is een hond de ziekte die wordt overgedragen door de Deer Tick.

Hond Anorexia
Wanneer een hond weigert te eten of eet slechts een gedeelte van wat hij nodig heeft of wat hij gewoonlijk eet elke dag, zal dit ook de productie van een tekortkoming.

Overgewicht bij Honden
Obesitas is de meest voorkomende ziekte in de Amerikaanse voedings-honden vandaag. Het is simpelweg het gevolg van het eten van meer calorieën dan worden verbrand. Honden hebben een ingebouwde bescherming tegen deze ziekte, een controlemechanisme in hun hersenen, dat voldoet aan hun honger

Inzicht balanoposthitis In uw oudere hond
Bepaalde aandoeningen zijn veel voorkomende gebeurtenissen in veel oudere honden en kunnen levensbedreigend zijn. In de vrouwelijke hond kan aandoeningen zoals borstkliertumoren en pyometra, evenals de minder ernstige valse zwangerschap en mis-paring, worden voorkomen

Behavioral Problemen in verband met parasitaire ziekte
Sommige van het probleem gedrag bij honden zijn een gevolg van een infectie van de parasiet. Hieronder vallen interne parasieten, zoals spoelworm en lintworm, vlooienbesmetting, oormijt en Hypermetria.

Natuurlijke manieren om te voorkomen en behandelen van artritis in Honden
Artritis en botziekte komen zeer vaak voor bij honden en meestal een van de verschillende soorten. Deze omvatten heupdysplasie, ontwrichting van de knieschijf, artritis van de elleboog, zwelling en pijn in het been botten, en de degeneratie van het schoudergewricht.

Nutritional Ziekten bij uw hond
Net als bij gezonde honden, zieke honden moeten eten om energie en voedingsstoffen te leveren voor de groei, de vervanging en reparatie, alsmede aan een steeds veranderende behoefte te voldoen.

Dalmatians & demodicosis
Demodex mijten aanwezig zijn op de huid van alle honden, maar bij sommige dieren geboren met een defect immuunsysteem van het aantal te verhogen en begint om problemen te veroorzaken.

Is uw veroudering hond lymfosarcoom?
Accounting voor een betere dan vijf procent van alle tumoren waarvan bekend is dat bij de hond, lymfosarcoom is de meest voorkomende maligniteit gezien in de vergrijzing honden, met name die in de acht tot twaalf jaar bereik.

De “Fading Puppy” Syndroom
Een van de meest voorkomende oorzaken van een pasgeboren puppy dood is wat wordt genoemd als de “fading puppy syndroom.” Veel van de onverklaarde sterfgevallen die pup in deze categorie vallen, zouden er ongetwijfeld elders te gaan al is het maar een precieze diagnose kan worden gesteld. Un

Hyperplasie in oudere mannelijke Honden
Hyperplasie van de prostaat is een goedaardige vergroting te wijten aan een toename van het aantal cellen in de klier en komt voor bij ongeveer 2 / 3 van oudere mannelijke honden.

Gezondheidsproblemen vaak gevonden bij oudere honden:
Meer informatie over de gezondheid van gemeenschappelijke bezorgdheid bij oudere honden.

Wat zijn TheTop Tien Hond Ziekten?
Hoewel deskundigen, zoals gebruikelijk, kan verschillen, wat zijn de top tien van ziekten hond? Hier is een lijst (niet noodzakelijkerwijs in volgorde van ernst) met een korte uitleg van elke ziekte.

Uw vragen over Canine heupdysplasie – Beantwoord
Wat is heupdysplasie bij honden? Canine heupdysplasie (CHD) is een van de meest frustrerende aandoeningen in de diergeneeskunde vandaag gewoon omdat het zo moeilijk is te voorkomen en te behandelen. CHD is een ontwikkelingsstoornis ziekte van de beenderen waarin het hoofd van de thi

Kennelhoest In The Chihuahua
Als u van plan uw Chihuahua boord, voer hem in een show, of schrijf hem in de puppy school, waar er een heleboel honden rond is het waarschijnlijk een goed idee om uw Chihuahua vaccineren tegen kennelhoest.

My Dog’s Back Aching
De symptomen, oorzaken, behandeling en thuiszorg van rugklachten en degeneratieve ziekten bij honden disc.

Pancreatitis In De Shih Tzu
Het is zeer belangrijk om uw Shih Tzu feed van een goed uitgebalanceerd dieet van voer voor gezelschapsdieren en niet tafelresten. Pancreatitis is een ernstige ontsteking van de alvleesklier die kunnen voortvloeien uit het voeden van uw Shih Tzu tafelresten.

Rabiës vaccinatie en preventie
Hoewel zeer gevaarlijk zijn antirabiësvaccins vaak over het hoofd gezien door duizenden eigenaren van gezelschapsdieren.

Hond Ziekten: hersenkanker
In dit artikel vindt u informatie over zorg en preventie van hersenkanker. U vindt er ook de behandeling en de symptomen.

Vital Pet Vaccins: Verantwoordelijk huisdierbezit en Bewustwording
Zorgen voor de gezondheid van uw huisdier gedurende zijn hele leven is niet alleen belangrijk maar ook noodzakelijk voor de duurzaamheid.

Keeping Up met uw huisdier’s Health:
Vaccineren met Rabiës Shots
Verwaarlozing te vaccineren tegen hondsdolheid kan kostbaar zijn. Zonder een jaarlijkse rabies shot, uw huisdier met een onzekere toekomst en, misschien, een pijnlijke dood.

Wilt u meer details over nuttige producten voor uw hond, accessoires en hondenvoer, kijk op onze website www.k9shop-totaal.nl

Advertisements
Posted in GezondheidHonden dagboek | Tagged , , , , , , | Leave a comment